Springkussens

Showing all 25 results

Springkussen huren bij Crazy Air

Springkussens in alle soorten en maten

Huur een opblaasbaar springkussen bij Crazy Air en u bent verzekerd van een topdag! Wij bieden een zeer grote selectie springkussens, zodat er altijd wel een attractie bij zit die bij uw evenement of thema past. Het Crazy Air springkussen is geschikt voor zowel jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeest, een sportdag of een personeelsuitje.

Opblaasbaar springkussen tegen een voordelige prijs

We hebben veel verschillende soorten springkussens in ons assortiment. Denk aan een opblaasbaar springkussen kasteel, een mini springkussen of een springkussen in een ander thema. Niets is ons te gek! Een springkussen huren voor een binnen- of buitenlocatie? Alles is mogelijk. U kunt al een opblaasbaar springkussen huren tegen een voordelige prijs.

Springkussen kasteel huren?

Wat dacht u van een heus springkussen kasteel op uw evenement? Of wilt u het bescheiden houden door een mini springkussen te huren? Bekijk hierboven alle springkussens die we verhuren. Als u klikt op een artikel vindt u de afmetingen, huurprijs en informatie over het bezorgen van de springkussens.

Zoekt u nog meer vermaak om uw dag compleet te maken? Crazy Air heeft ook een ruim assortiment in zeskamp spelen, stormbanen, sport spelen en zelfs waterattracties. Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee.