Zeskamp spelen

Showing all 43 results

Zeskamp Spellen huren bij Crazy Air

Zoekt u afwisselende en uitdagende zeskamp spellen voor jong en oud? Bij Crazy Air is niets te gek!

Leeftijd

Zeskampen worden zowel op scholen, familiedagen of dorpsfeesten gehouden. Vaak zijn er op deze gelegenheden een grote diversiteit aan leeftijden aanwezig. Daar heeft Crazy Air aan gedacht!
Bij de spellen waar iets gedragen wordt zijn er zowel een junior als senior uitvoering van gemaakt zodat het spel altijd aangepast is op de speler!

Afwisseling

Bij een zeskamp draait het juist om de afwisseling van de spellen. Crazy Air biedt daarom zowel lichamelijke- als denkspellen. Zo zorgen zaklopen en het kaas dragen voor snelheid in het spel. Onze schatkist biedt weer een hele andere uitdaging aan de speler. Die verrassing verklappen we alleen nog niet, die zit veilig achter slot en grendel!

Combineren

Bij Crazy Air betaalt u per spel de vaste prijs van €10,- Onze spellen zijn vanaf 4 stuks te huur. Wanneer u deze combineert met een andere attractie van Crazy Air zijn deze ook los te huren.
Als ons assortiment u overdondert kunnen wij ook uw werk uit handen nemen. Wij stellen voor uw doelgroep een zeskamp op maat samen!