Acties

Heel het weekend springen voor de prijs van één dag!

Huur in de maanden Oktober, November, December, Januari en Februari op basis van afhaal een Spring-/Luchtkussen in het weekend en betaal maar voor één dag!
LET OP dit gaat altijd in samenspraak met een van onze medewerkers i.v.m de beschikbaarheid van de attracties.

Profiteer nu van onze Vroegboek Actie 5%!!

Reserveer een Spring-/Luchtkussen 6 weken voor uw huur datum en geef aan dat u gebruik wil maken van de ‘Vroegboek actie’ en krijg 5% korting op de afhaal prijs.
LET OP deze bedragen zullen worden afgerond naar beneden met € 5,-. en start met een besteding van € 50,-(Deze actie geldt niet voor koningsdag)

Profiteer nu van onze Crazy Vroegboek Actie 10%!!

Reserveer een Spring-/Luchtkussen 6 maanden voor uw huur datum en geef aan dat u gebruik wil maken van de ‘Crazy vroegboek actie’ en krijg 10% korting op de afhaal prijs.
LET OP deze bedragen zullen worden afgerond naar beneden met € 5,-. en start met een besteding van € 50,- (Deze actie geldt niet voor koningsdag)

Nationale Buitenspeeldag i.s.m. Crazy Air

De Nationale Buitenspeeldag is een gezamenlijk initiatief van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, Veilig Verkeer Nederland, Scouting Nederland, Jantje Beton en Nickelodeon. Met de Buitenspeeldag willen de initiatiefnemers kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen. Crazy Air steunt dit iniatief graag en geeft daarom 15% korting op uw attracties.

Wilt u ook graag een Buitenspeeldag organiseren kijk voor subsidie en andere info op de website van de Buitenspeeldag.