Luchtkussen huren

Showing all 20 results

Luchtkussens huren bij Crazy Air

Wil je binnenkort een luchtkussen huren voor een evenement? Neem dan eens een kijkje tussen ons grote aanbod aan luchtkussens. Want er zit gegarandeerd een luchtkussen voor jouw evenement tussen. Of je nu een luchtkussen wilt huren voor buiten of voor binnen, met water of zonder water, voor kinderen of voor volwassenen: wij verzekeren je van een topdag!

Stormbaan luchtkussen huren

Een stormbaan luchtkussen is leuk voor jong en oud. Precies daarom is een stormbaan luchtkussen geschikt voor een kinderfeestje, een sportdag, een personeelsuitje, een sportief uitje, een vrijgezellenfeest en ga zo maar door. Organiseer je een zeskamp? Ook dan is een stormbaan luchtkussen een super toffe activiteit. Je kunt namelijk meerdere stormbaan luchtkussens combineren tot één groot luchtkussen parcours. Wie wordt de snelste?!

Waterglijbaan luchtkussen huren

Buitenactiviteiten in de zomer vragen natuurlijk om een verfrissend waterglijbaan luchtkussen, want er is dan niets fijner dan bezig zijn met water! Spelletjes spelen, glijden en springen op een waterglijbaan luchtkussen: heb jij er al zin in?! Als je een waterglijbaan luchtkussen wilt huren bij Crazy Air, is fun gegarandeerd! Nieuwsgierig? Bekijk snel ons assortiment aan waterglijbaan luchtkussens.

Luchtkussen verhuur voor een feestje

Organiseer je een feestje met familie en/of vrienden? En wil je leuke activiteiten bieden aan al je gasten: van jong tot oud? Dan is het een idee om naast het huren van een luchtkussen ook andere feestelijke spelletjes of activiteiten te verzorgen. Dan kun je denken aan een pokertafel, het Ik Hou van Holland spel of een foodtruck. Daarnaast kun je bij luchtkussen verhuur Crazy Air ook terecht voor de aankleding van je feestje: denk aan een opblaasbaar feestvarken, een poker tafel of huur bijvoorbeeld onze schminkers in voor het kinderfeestje van jouw zoontje of dochtertje!

Een luchtkussen huren voor een leuk prijsje?

Ben je eruit? Wil je een luchtkussen huren om jouw evenement tot een succes te maken? Wij van Crazy Air verhuren onze luchtkussens, stormbaan luchtkussens en waterglijbaan luchtkussens voor een heel leuk prijsje. Op onze website zie je alle vanafprijzen die bij de luchtkussens horen. Heb je vragen of wil je een luchtkussen huren? Neem gerust contact met ons op. Wij maken er samen met jou een geweldig evenement van!