Opblaaspoppen

Showing all 10 results

Opblaaspoppen huren voor een feestje

Verjaardagsfeestje? Jubileum? Bedrijfsfeest? Vrijgezellenfeest? Huwelijk? Allemaal redenen om een opblaaspop te huren. Ze fleuren je feest als geen ander op. De bekendste opblaaspoppen die je kunt huren zijn de Abraham poppen en Sarah poppen, voor 50-jarige Jobs en Jets. Maar wist je dat je bij Crazy Air ook tal van andere opblaaspoppen kunt huren? Voor de scherpste prijs! Maak een keuze en reserveer jouw gewenste opblaaspop eenvoudig via onze website.

Wat kost het om opblaasfiguren te huren?

Het huren van een opblaaspop hoeft helemaal niet duur te zijn. Al vanaf € 50,- per dag (inclusief btw) kun je er een huren. Je vindt op onze website diverse opblaasfiguren, in allerlei soorten en maten. Bij ieder artikel staat de vanafprijs per dag vermeld. Deze prijs houdt er rekening mee dat je de opblaaspop zelf komt ophalen. Wil je de opblaasbare pop laten bezorgen? Dat kan! Tijdens het invullen van de offerte-aanvraag kun je aangeven of je de pop wil laten bezorgen. Op basis van je adres (wij leveren in heel Nederland) en het productgewicht worden de bezorgkosten automatisch berekend. Vervolgens vul je in wanneer je de opblaasfiguren wilt huren en op wat voor soort ondergrond ze komen te staan. Alles ingevuld? Klaar is Kees! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en gaan aan de slag.

Het opbouwen en afbreken

Alle opblaaspoppen van Crazy Air zijn heel snel en eenvoudig op te zetten. In een handomdraai staat die gave, metershoge opblaaspop te shinen in de voortuin, op de oprit of waar dan ook. Met twee personen heb je de opblaasbare pop al binnen 5 minuten opgezet. De pop wordt met een duidelijke handleiding geleverd. Een kind kan de was doen. Uiteraard wordt er ook een elektrische pomp meegeleverd die ervoor zorgt dat de pop binnen enkele minuten volledig is opgeblazen. En opgeblazen blijft natuurlijk. Is de party voorbij? Dan is het leeglaten van het opblaasfiguur ook snel gepiept. In de handleiding beschrijven we hoe het leeglaten in zijn werk gaat. Ook geven we tips over hoe je de opblaaspop het beste opvouwt. Zorg er altijd voor dat je de pop even afveegt en eventueel schoonmaakt voordat je hem opvouwt. Hulp nodig? Geen probleem. Wij van Crazy Air helpen je graag bij het opbouwen en afbreken, tegen een kleine meerprijs.

Opblaaspop voor een verjaardag of ander feestje

Wil je een jarige verrassen? Een jubilaris in het zonnetje zetten? Een bruiloft groots vieren? Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt een geschikte opblaaspop vinden. Een opblaaspop voor een verjaardag wordt het vaakst gekozen. Denk bijvoorbeeld aan de oer-Hollandse traditie om een opblaasbare Sarah of Abraham opblaaspop in de voortuin te zetten. Die poppen zijn bedoeld om de 50-jarige Job of Jet te verrassen. Maar niet alleen bij 50 jaar is een opblaasfiguur passend. Je kunt bij ons ook tal van andere opblaasfiguren huren. Denk aan: een bierpul, een felicitatieboog (te gebruiken als entree), een feestvarken, een dinosauriër, een clown, ga zo maar door. Kortom: de opblaasbare poppen van Crazy Air zijn leuk voor alle leeftijden!

Voordelig een feestpop huren bij Crazy Air

Wil je een feestpop huren om jouw vriend(in), moeder, vader, zoon, dochter, buur of iemand anders te verrassen? Met een opblaasbare pop scoor je gegarandeerd! Het is een toffe en betaalbare manier om het feestje op te fleuren. En bovendien zorgt het voor een blijvende herinnering! Heb je vragen over het huren van een feestpop? Twijfel dan niet om contact op te nemen of om een vrijblijvende offerte op te vragen. Laat het feest maar beginnen!