Vrijgezellenfeest organiseren

Actief vrijgezellenfeest organiseren

Gaat jouw beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en heb jij de eer om een onvergetelijk dag te organiseren voor de bruid of bruidegom? Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest? Crazy Air geeft je graag een aantal ideeën voor een actief vrijgezellenfeest. Bij ons kun je namelijk diverse leuke en uitdagende activiteiten huren. Denk bijvoorbeeld aan onze zeskamp spellen, waterattracties of stormbanen. Wij verhuren diverse leuke attracties die het vrijgezellenfeest van jouw vriend of vriendin onvergetelijk maken. Fun gegarandeerd! Via onze website kun je eenvoudig een attractie verhuren. Hoe je een attractie bij ons kunt huren en waar wij de attracties leveren? Daar lees je meer over op deze pagina!

CA 0319 Locatiekaartje - 2

Wipeout vrijgezellenfeest organiseren?

Een vrijgezellenfeest organiseren valt niet altijd mee. Verras de vrijgezel met een actief vrijgezellenfeest! Bij ons kun je onder andere uitdagende stormbanen huren. Zo kun je er voor kiezen om meerdere stormbanen met elkaar te combineren tot een ware wipeout baan. Verdeel de groep in meerdere teams en ga de strijd met elkaar aan. Nog leuker: combineer het vrijgezellenfeest voor de bruid en bruidegom samen en laat de mannen en vrouwen tegen elkaar strijden. Zowel voor vrouwen als voor mannen is dit een hartstikke leuk en actief vrijgezellenfeest!

Naast een wipeout vrijgezellenfeest zijn er nog diverse andere ideeën voor een actief vrijgezellenfeest. Bij Crazy Air verhuren wij tevens zeskamp spellen. Zeskamp spellen worden veelal gehuurd voor dorpsfeesten, maar zijn natuurlijk ook leuk voor vrijgezellenfeestjes. Zijn jullie met een grote groep? Verdeel de groep in meerdere teams en ga de strijd met elkaar aan. De zeskamp spellen zijn overigens geschikt voor iedereen. Bij de spellen waar iets gedragen moet worden, wordt rekening gehouden met iedereen. Voor een aantal onderdelen geldt namelijk dat er zowel een junior als senior uitvoering bestaat, zodat de zeskamp spellen altijd zijn aangepast op de spelers.

Heb je op onze website een geschikt luchtkussen gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bij ons huren. Wij leveren de luchtkussens niet alleen in Brabant en Limburg, maar op jouw gewenste locatie in heel Nederland! Uiteraard helpen wij jou graag met het leveren en plaatsen van de luchtkussens. Overigens zijn de luchtkussens geschikt voor een binnen- en buitenlocatie. Op deze manier ben je nooit afhankelijk van het wisselvallige weer en kan het vrijgezellenfeest altijd doorgaan! Wil je graag een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren en heb je nog vragen over de vele mogelijkheden van Crazy Air? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Springkussen huren voor een vrijgezellenfeest?

Vul dit formulier a.u.b. correct in en wees zo specifiek mogelijk. Zo kunnen wij uw vraag het snelste beantwoorden.

We reageren zo snel mogelijk. Bedankt!