Springkussen huren

Weergave van 1–21 van 53 resultaten

Springkussen huren voor diverse evenementen

Wil jij een springkussen huren voor een kinderfeestje of een ander feestelijk evenement? Bij Crazy Air kun je een grote selectie aan springkussens huren vanaf €40,-, in allerlei soorten en maten! Er is dus altijd wel een springkussen dat bij jouw evenement of thema past. Van subtropische springkussens tot piraten springkussens, van groot tot klein. Voor iedereen is er wat wils! Het is ideaal voor kinderfeestjes, sportdagen, bedrijfsfeestjes of personeelsuitjes. Daarnaast kun je bij Crazy Air springkussens huren voor alle soorten gezelschappen en leeftijden. Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod en praktische informatie.

Een springkussen huren tegen een voordelige prijs

Bij Crazy Air vind je verschillende soorten springkussens. Wat dacht je van een springkussen kasteel of een mini springkussen voor de allerkleinsten? Je kunt een springkussen huren voor zowel binnen- als buitenlocaties. Op deze manier kan het evenement bij slecht weer nog steeds doorgaan. Bekijk de bovenstaande springkussens en vind het opblaasbaar springkussen dat past bij het evenement! Onze opblaasbaar springkussens zijn per dag te huren, tegen een voordelige prijs. 

Denk goed na over de capaciteit

Niet alle springkussens of luchtkussens zijn hetzelfde. Daarom is het goed om voordat je een springkussen huurt, na te denken over een aantal zaken. Om te beginnen kun je nadenken over de capaciteit van het springkussen dat je gaat huren. In verband met de veiligheid zit hier vaak een limiet op. Hoe veel kinderen zullen het springkussen gebruiken? Bedenk ook in welke leeftijdscategorie de gebruikers vallen, want niet ieder springkussen is geschikt voor iedere groep. Tenslotte is het slim om alvast te bedenken waar je het springkussen wil plaatsen. Door rekening te houden met de oppervlakte van het springkussen, weet je zeker dat het springkussen ook mooi zal passen.

Bekijk de afmetingen, huurprijzen en informatie over het bezorgen

Hierboven zie je een overzicht van alle springkussens die we verhuren. Als je klikt op een artikel vind je de afmetingen, huurprijs en informatie over het bezorgen van de springkussens. Een opblaasbaar springkussen huren gaat eenvoudig en snel via onze webshop. Jij maakt een keuze en wij zorgen ervoor dat het opblaasbaar springkussen op de gewenste locatie geplaatst wordt! Liever zelf ophalen? Crazy Air heeft (afhaal)locaties op verschillende locaties in Noord-Brabant en Limburg. Je vindt ons in Gemert, Dussen, Maasbree, Maarheeze en Swalmen.

Overige attracties huren

Zoek jij nog meer vermaak om je dag compleet te maken? Bij Crazy Air kun je ook allerlei andere attracties huren. We hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment in zeskamp spelen, stormbanen, sport spelen en zelfs waterattracties! Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee.