Sport spelen huren

Weergave van 1–21 van 33 resultaten

Sport spelen huren voor feestelijke evenementen

Heb je binnenkort een feestelijk evenement op de planning staan en is het deze keer aan jou om een leuke activiteit te organiseren? Sport spelen huren bij Crazy Air is de oplossing! Bij Crazy Air kun je terecht voor leuke sport spelen die geschikt zijn voor diverse evenementen, zoals familiedagen, bedrijfsuitjes of teamuitjes. De sport spelen zijn geschikt voor alle leeftijden. Het is wel aan te raden om sport spelen te huren voor grotere gezelschappen, zodat de spelletjes ook leuk en uitdagend blijven en er tussendoor ook gewisseld kan worden. Denk aan sport spellen voor buiten, zoals bubble voetbal, levend tafelvoetbal of rokjesvoetbal. Wellicht is het een optie om meerdere sport spellen voor buiten te huren, zodat er voor iedereen ook wat wils is. Fun gegarandeerd tijdens deze gezellige feestdag!

Sport spellen voor buiten huren

Wil je graag een sportieve dag organiseren met allerlei buitenactiviteiten? Maak dan de sport spelen van Crazy Air onderdeel van het parcours. De sport spelen van Crazy Air zijn namelijk alleen sport spellen voor buiten. Staat het evenement gepland op een erg warme zomerdag? Dan kun je bij Crazy Air ook terecht voor diverse waterglijbaan attracties. Niets is fijner dan verkoeling tijdens de warme zomerdagen en daar helpen wij graag bij. Om de dag wat aangenamer en afwisselender te maken kun je de sport spelen ook combineren met een waterglijbaan.

Sport spelen zoals bubble voetbal, levend tafelvoetbal of rokjesvoetbal

Sport spelen huren voor een feestelijke evenementen, vraagt om een goede voorbereiding. Op deze pagina vind je een ruim assortiment met diverse sport spellen voor buiten zoals bubble voetbal, levend tafelvoetbal, rokjesvoetbal en meer. De sport spelen zijn overigens ook beschikbaar in meerdere varianten. Zo kun je namelijk kiezen voor sport spelen van 6 personen tot 10 personen, afhankelijk van de grootte van de groep. Ben je op zoek naar wat meer afwisseling tussen de sport spelen? Combineer de sport spelen dan met een luchtkussen, springkussen of een stormbaan.

Sport spelen huren? Bekijk ons ruime assortiment sport spellen voor buiten

Heb je ons assortiment sport spelen bekeken en wil je graag sport spelen huren voor een evenement of feestdag? Via onze webshop kun je de sport spelen eenvoudig huren. Maak een keuze en wij doen voor jou de rest! Het is mogelijk om spellen te huren op locatie, maar ook bij jouw thuis. Wij bezorgen en en plaatsen de spellen waar jij dat graag wil, de keuze is aan jou! De tarieven voor het bezorgen en opstellen van de spellen vind je onder het desbetreffende spel. Heb je nog vragen over de diverse sport spelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.