Sportdag organiseren

Sportdag organiseren

Een sportdag organiseren voor school, familie, een sportvereniging of een bedrijf? Hartstikke leuk om te doen, maar niet altijd even makkelijk om te organiseren. Een sportdag is een leuke manier om actief bezig te zijn met elkaar en om elkaar nog beter te leren kennen. Ben je zoekende naar leuke sportdag activiteiten? Crazy Air geeft je graag een aantal leuke sportdag ideeën, die ingezet kunnen worden voor een onvergetelijke dag. Wij verhuren namelijk diverse springkussen in alle soorten en maten, die uiterst geschikt zijn voor sportdag spellen.

CA 0319 Locatiekaartje - 2

Sportdag organiseren voor leerlingen

Sportdagen worden veelal georganiseerd op basisscholen en middelbare scholen. Eens per jaar kunnen alle leerlingen zich lekker laten gaan! Deel de klassen op in meerdere groepen, zet tal van leuke sportdag activiteiten uit en maak er een ware competitie van. Bij ons kun je diverse springkussens huren die jouw sportdag compleet maken. Zo kun je bij ons terecht voor sport spellen, stormbanen, waterattracties en zeskamp spelen. Met name de sport spellen zijn ideaal, omdat je meerdere sportdag spellen met elkaar kan combineren. Deze sport spellen nemen ook niet te veel ruimte in, dus een combinatie van meerdere activiteiten is zeker mogelijk. Overigens zijn deze activiteiten geschikt als sportdag spellen voor de bovenbouw en als sportdag spellen voor de onderbouw.

Naast diverse sport spellen is het ook leuk om de sportdag af te sluiten met een uitdagende stormbaan of een waterglijbaan. Dit zijn toch vaak de ‘grote’ springkussens waar de leerlingen het meest naar uitkijken! Bij Crazy Air verhuren wij diverse stormbanen, die je ook met elkaar kunt combineren tot een lange stormbaan. Vorm meerdere teams en laat de teams tegen elkaar strijden. In de zomermaanden zijn de waterglijbanen van Crazy Air ook ideaal om toe te voegen aan de sportdag activiteiten voor wat verkoeling. Voor nog meer sportdag ideeën: neem eens een kijkje in onze webshop en vind de leukste springkussens!

Is het aan jou de eer om een sportdag te organiseren en heb je via onze webshop een aantal leuke sportdag activiteiten gevonden? Dat is fijn! Wij garanderen dat het een actieve en onvergetelijke sportdag gaat worden! Via onze webshop kun je eenvoudig jouw gewenste sportdag spellen bestellen. Indien je dat graag wenst, kunnen wij de springkussens op jouw gewenste locatie leveren. Wij leveren overigens niet alleen in Brabant en Limburg, maar in heel Nederland. Vervolgens kunnen wij zowel op binnen- als buitenlocaties de springkussens plaatsen. Zo ben je ook nooit afhankelijk van wisselvallig weer. Voor meer informatie over onze sportdag spellen, neem gerust contact met ons op.

Springkussen huren voor een sportdag?

Vul dit formulier a.u.b. correct in en wees zo specifiek mogelijk. Zo kunnen wij uw vraag het snelste beantwoorden.

We reageren zo snel mogelijk. Bedankt!