Familiedag organiseren

Familiedag organiseren voor jong en oud

Heb jij de taak gekregen om een familiedag te organiseren en ben je nog zoekende naar leuke tips en ideeën? Bij Crazy Air helpen wij jou graag met een familiedag organiseren in Brabant! Een familiedag organiseren kan lastig zijn, omdat de samenstelling van de groep zeer divers is. Zo heb je te maken met verschillende leeftijden en je wil toch graag iedereen een geslaagde dag bezorgen. Is jouw familie altijd actief bezig? Dan zijn de springkussens, stormbanen en sport spellen van Crazy Air onmisbaar! Op onze website vind je leuke ideeën voor een familiedag.

CA 0319 Locatiekaartje - 2

Tips en leuke ideeën voor familiedagen

Wij hebben diverse leuke ideeën voor familiedagen. Wat is er nu leuker dan een ware competitie tussen jouw familieleden? Met de diverse zeskamp spellen en stormbanen creëer je een leuke race en is de strijd onderling losgebarsten. Overigens houden wij bij onze zeskamp spellen ook rekening met de diverse leeftijden. Voor een aantal zeskamp onderdelen geldt dat er zowel een junior als senior uitvoering bestaat. Op deze manier kunnen de spellen altijd aangepast worden op de familieleden. Een familiedag organiseren wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Uiteraard hebben wij nog meer leuke ideeën voor familiedagen, zoals het huren van stormbanen. Afhankelijk van de grootte van jouw familie, stel je een aantal teams samen. Start een competitie, waarbij je de teams tegen elkaar laat strijden. Bundel de krachten en ga samen de strijd aan op onze stormbaan! Overigens hebben wij diverse stormbanen met een vlakke voorzijde en achterzijde, zo kun je meerdere stormbanen met elkaar combineren.

Een familiedag organiseren in Brabant? Dat doe je met behulp van Crazy Air! Wij hebben meerdere vestigingen in Brabant en Limburg, maar dat betekent niet dat we alleen in Brabant en Limburg onze springkussens verhuren. Wij leveren namelijk op jouw gewenste locatie in heel Nederland! Overigens kunnen wij de springkussens plaatsen op een binnen- en buitenlocatie. Zo ben je nooit afhankelijk van het weer en kan de familiedag ook op regenachtige dagen gewoon doorgaan. Ben je eigenlijk op zoek naar familiedag ideeën voor thuis? Uiteraard kunnen wij ook een springkussen bij u thuis leveren. Wij hebben diverse springkussens in kleine formaten. Zo kunnen de allerkleinsten zich ook prima vermaken tijdens de familiedag.

Ga jij een familiedag organiseren en wil je daarvoor graag een springkussen huren? Dat kan eenvoudig via onze website. Maak een keuze uit de diverse leuke attracties en dan doen wij de rest. Overigens profiteer je bij Crazy Air ook nog van voordelige prijzen. Wij kunnen eventueel het springkussen plaatsen op de door jouw gewenste locatie. Wil je graag een familiedag organiseren in Brabant? Dan zijn wij dichtbij huis, maar wij leveren uiteraard ook in heel Nederland. Voor nog meer leuke ideeën voor familiedagen, neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de leukste spellen en spannendste parcours!

Springkussen huren voor een familiedag?

Vul dit formulier a.u.b. correct in en wees zo specifiek mogelijk. Zo kunnen wij uw vraag het snelste beantwoorden.

We reageren zo snel mogelijk. Bedankt!