Stormbaan huren

Weergave van 1–21 van 32 resultaten

Stormbaan huren bij Crazy Air in Brabant

Wil je graag een stormbaan huren voor een sportieve dag met vrienden, familie of collega’s? Stormbaan verhuur Crazy Air verzekert je van een geweldige sportdag, een spetterend zeskamp of een onvergetelijk (vrijgezellen)feest! De stormbanen van Crazy Air zijn er in verschillende maten, thema’s en met verschillende obstakels. Je hebt dus de keuze uit stormbanen met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo is er voor ieder wat wils. De stormbanen van Crazy Air zijn uitermate geschikt voor diverse evenementen, zoals schooluitjes, bedrijfsuitjes, dorpsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Opblaasbare stormbaan huren tegen een lage prijs

Bekijk hierboven ons uitgebreide aanbod aan opblaasbare stormbanen tegen een lage prijs. Van hindernisbanen tot bootcampbanen en survivalbanen; noem het maar op, we hebben het allemaal! Doordat onze opblaasbare stormbanen beginnen en eindigen met een vlak stuk, kun je zelfs meerdere stormbanen combineren tot één lange baan. Zo maak je er een ware race van. Een opblaasbare stormbaan huren die zowel geschikt is voor een binnen- of buitenlocatie? Dat is ook mogelijk. Zo ben je nooit afhankelijk van het weer en kun je ook op regenachtige dagen kiezen voor stormbaan verhuur van Crazy Air. Niets is ons te gek! En dat ook nog voor zo’n voordelige prijs.

Stormbaan huren in combinatie met andere attracties

Wil je jouw sportieve dag helemaal compleet maken? Bij Crazy Air kun je niet alleen een stormbaan huren, maar heb je ook keuze uit heel veel andere attracties. Denk aan diverse sport spelen, springkussens, spelkussens, waterattracties en zeskamp spelen. De diverse attracties kun je met elkaar combineren. Jouw evenement is sowieso geslaagd, fun gegarandeerd! Wil jij graag een stormbaan op jouw feestje of evenement? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Jij kiest welke stormbaan je graag wilt huren en wij doen de rest. Overigens is het ook mogelijk om de stormbaan door ons te laten plaatsen op de gewenste locatie. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van een stormbaan huren? Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee over het vetste parcours!