Bedrijfsuitje organiseren

Bedrijfsuitje organiseren

Een bedrijfsuitje organiseren voor jouw medewerkers? Het is een leuke manier om de medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Daarnaast is het ook een goed moment om de werkstress even te ontvluchten en om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Een bedrijfsuitje organiseren is echter niet altijd even makkelijk. Iedereen is anders, maar toch wil je iedereen graag een leuke dag bezorgen. Bij Crazy Air geven we je graag een aantal leuke ideeën voor personeelsuitjes. Wij verhuren namelijk diverse attracties, waarmee we jullie graag een onvergetelijke dag bezorgen. Fun gegarandeerd met de springkussens van Crazy Air!

CA 0319 Locatiekaartje - 2

Ideeën voor een sportief bedrijfsuitje

Heb jij de taak gekregen om een personeelsuitje te organiseren voor jouw team, maar ben je nog zoekende naar leuke activiteiten voor iedereen? Bij Crazy Air hebben we tal van leuke ideeën voor een sportief bedrijfsuitje. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld zeskamp spellen of sport spellen huren. Deze spellen nemen niet veel ruimte in beslag en daardoor kun je meerdere actieve spellen met elkaar combineren. Door een diversiteit aan zeskamp spellen en sport spellen, zijn er altijd wel leuke activiteiten voor iedereen. Overigens zijn er ook verschillende uitvoeringen van onze zeskamp spellen, waarbij we rekening houden met jong en oud. Voor een aantal spellen bestaat er zowel een junior als senior uitvoering, zodat de zeskamp spellen altijd aangepast kunnen worden op de spelers.

Bestaat jullie bedrijf uit een sportief team? Wellicht is het dan leuk om een bedrijfsuitje te organiseren in de vorm van een wipeout baan. Wij verhuren namelijk diverse uitdagende stormbanen voor bijvoorbeeld een wipeout bedrijfsuitje. De stormbanen van Crazy Air hebben een langere voorkant en achterkant, waardoor je meerdere stormbanen met elkaar kunt combineren. Verdeel jouw team in meerdere teams en ga samen de strijd aan op één van onze stormbanen!

Een bedrijfsuitje organiseren vraagt om een afwisseling van leuke en uitdagende activiteiten. Door een bedrijfsuitje te organiseren in de vorm van een spel, werk je op een leuke manier aan teambuilding. Via onze website kun je eenvoudig een springkussen huren voor een actief bedrijfsuitje. Vervolgens komen wij de bestelling ook bij jouw op locatie leveren. Wij leveren de springkussen door heel Nederland en dus niet alleen in Brabant en Limburg. Overigens kunnen wij de springkussens zowel op binnen- als buitenlocaties plaatsen. Voor meer informatie over attractieverhuur, kun je altijd contact met ons opnemen.

Springkussen huren voor een bedrijfsuitje?

Vul dit formulier a.u.b. correct in en wees zo specifiek mogelijk. Zo kunnen wij uw vraag het snelste beantwoorden.

We reageren zo snel mogelijk. Bedankt!