Zeskamp spellen huren

Weergave van 1–21 van 50 resultaten

Zeskamp Spellen huur je bij Crazy Air!

Ga jij een zeskamp organiseren en zoek je afwisselende en uitdagende zeskamp spellen voor jong en oud? Bij Crazy Air is niets te gek! Naast de vele luchtkussens en stormbanen, heeft Crazy Air ook een uitgebreid aanbod aan zeskamp spellen. Je kunt bij ons diverse zeskamp onderdelen huren, om de zeskamp tot één geheel te maken. Op deze manier kun jij zelf invulling geven aan het spel en ben je niet gebonden aan vaste zeskamp onderdelen.

Zeskamp organiseren voor schoolevenementen, familiedagen of dorpsfeesten?

Zeskampen worden veelal gehouden op schoolevenementen, familiedagen en dorpsfeesten. Vaak zijn er op deze gelegenheden een grote diversiteit aan leeftijden aanwezig. Daar heeft zeskamp verhuur Crazy Air aan gedacht! Bij de zeskamp spellen waar fysiek iets gedragen moet worden, wordt er rekening gehouden met jong en oud. Voor sommige zeskamp onderdelen geldt dat er zowel een junior als senior uitvoering van is gemaakt, zodat de zeskamp spellen altijd aangepast zijn op de spelers.

Zorg voor afwisseling van de zeskamp onderdelen

Bij een zeskamp draait het juist om de afwisseling van de zeskamp spellen. Crazy Air biedt daarom zowel fysieke spellen als denkspellen. Zo zorgen zaklopen en het kaas dragen voor snelheid in het spel. Onze schatkist biedt weer een hele andere uitdaging aan de speler. Die verrassing verklappen we alleen nog niet, die zit veilig achter slot en grendel! Door de diversiteit aan zeskamp spellen, is een zeskamp geschikt voor iedereen. Bundel samen de krachten en haal het beste uit de zeskamp spellen!

Zeskamp organiseren? Combineer diverse opblaasbare zeskamp onderdelen

Bij Crazy Air betaal je per spel de vaste prijs van €10,- Onze zeskamp spellen zijn vanaf 4 stuks te huur. Wanneer je deze combineert met een andere attractie van Crazy Air zijn deze ook los te huren. Als ons assortiment je overdondert kunnen wij uiteraard ook jouw werk uit handen nemen. Neem contact met ons op en wij stellen voor jouw doelgroep een zeskamp op maat samen!